تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد ممنوعیت تردد خودرو‌های سنگین در محور‌های منتهی به مشهد نام جدید هوش مصنوعی ایلان ماسک

‏تیم پزشکان متخصص چینی وارد تهران شد

‏تیم پزشکان متخصص چینی وارد تهران شد سفیر چین از ورود ‏تیم متخصصان پزشکی چین با محموله جدید کمک‌های این کشور به ایران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۰ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 29
کد خبر: ۳۷۱۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «چانگ هوا» ساعتی پیش در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: «تیم متخصصان پزشکی چین با محموله جدید اهدای چین وارد تهران شد.»

 

سفیر چین در تهران دیروز جمعه نیز از ورود اولین محموله کمک‌های چین به ایران خبر داده و در حساب کاربری خود در توییتر نوشته بود: سخنگوی وزارت امور خارجه چین اعلام کرد که اولین محموله چین وارد ایران شد و کمک‌های بیشتر ارسال خواهند شد. قوی باش ایران.

 

هفته گذشته هم سفارت چین در تهران از تحویل پنج هزار کیت تشخیص ویروس جدید کرونا و ۲۵۰ هزار ماسک به ایران خبر داد.

 

«وانگ یی» وزیر امور خارجه جمهوری خلق چین بعد از ظهر جمعه تلفنی با «محمدجواد ظریف» گفتگو کرد. وزیر امور خارجه چین با تشکر از ظریف به عنوان اولین مقام خارجی که پس از شیوع کرونا در چین با دولت و ملت آن کشور ابراز همدردی کرد، از شیوع این بیماری در ایران ابراز تاسف و با دولت و ملت ایران ابراز همدردی کرد.

 

وی همچنین آمادگی چین را برای ارسال کمک‌های تخصصی بیشتر و نیز در اختیار قرار دادن تمام یافته‌ها و روش‌های مبارزه با کرونا و همکاری علمی با ایران اعلام کرد.

 

به گزارش ایرنا، وزیر امور خارجه نیز با قدردانی از کمک‌های فنی و تخصصی چین، همه‌گیری کرونا را یک مساله جهانی خواند و راه حل آن را همکاری و همدلی همه کشور‌ها به دور از سیاسی کردن آن دانست و از همکاری محققان و پژوهشگران دو کشور برای تحقیقات علمی مشترک برای ریشه‌کنی این بیماری استقبال کرد.

 

از شیوع ویروس کرونا در چین، ضمن همدردی با مردم و دولت این کشور، تجهیزات پزشکی از جمله سه میلیون ماسک و چندین محموله کمک‌های بشردوستانه به چین ارسال کرد.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار